2012年9月2日日曜日

見えないチェコ料理。 Invisible Czech dish.

こんにちは、谷です。

最近はいよいよやるとこが立て込んできて、ブログのほうがお留守になりがちです。

まさに先が見えない状態。

先が見えないといえば、僕がチェコでレストランに行く時もそうですね。メニューを見ても、どんな料理が出てくるかわからん!

とりあえず、併記されている、「-グラム」「-個」などの量と、値段から大体のボリュームを推察。それと名前の雰囲気と勢いで決定。

しかし、出てくるまで実際ひやひや。僕は生肉が苦手なんですが、こっちの国は生の肉も結構抵抗なく食べちゃうので、もし生だったらどうしようとか、不安はつきません。

しかしまあ、出てくる料理は案外普通に食べられるものです。見えないけれど、失敗することはまずありません。

案ずるより産むが易し。あれこれ考えるより、まず行動する。そののちに訪れる結果は案外おいしいものなんじゃないかな。

僕らの仕事もそうあってもらいたいものです。

たに

Hello, this is Naoki.

Recently we have a lot of things to do, so we can't write a blog.

Exactly, we have apprehensiveness about an uncertain future.

This is also happened on me when I go to restaurants in Czech. I can't guess what the dish comes to me like if I "see" the menus.

For the time being, I guess volumes of dish to read the place about price and quantity: "-g", "-ks (how many pieces)" on menus. Accordingly them, I decide the one with name and momentum.

But, I feel scare about it until it is carried in fact. I don't like raw meat, but in Czech everyone can eat them without any problems, so my uncertainties are increasing when I am waiting.

However, well, the dish is carried to me are almost nice. I can't guess before ordering, but I don't have mistakes usually.

"It is easier to do something than to worry about it." First, to do something before considering various things. I think we can get nice meal unexpectedly after that.

I hope our work is also like this.

Naoki

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